Översättning av broschyrer och produktkataloger

”Plannja har använt Språkbolaget vid översättningar av produktbroschyrer och monteringsanvisningar till dotterbolag i Polen, Danmark, Norge och Finland. Plannjas kunder värdesätter kvalitet, leveranssäkerhet och tydlig kommunikation. För oss på Plannja är det därför viktigt att detta genomsyrar hela vår verksamhet i alla led, även hos våra leverantörer. Språkbolaget är en leverantör som uppfyller våra förväntningar mycket väl. De ger oss snabb respons och vi kan alltid känna oss trygga med att vi får information och leverans i tid.”

Anna Forsberg
Marketing co-ordinator
Plannja AB

Plannja

Plannja är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för byggmarknaden. Plannjas produktsystem bidrar till ett enkelt och ekonomiskt byggande och estetiskt tilltalande byggnationer. Koncernen som har ca 400 anställda och omsätter ca 140 miljoner euro tillhör SSAB-koncernen.

Uppdrag

Plannja finns i hela Europa och Språkbolaget översätter broschyrer, produktkataloger, annonser, garantier och monteringsanvisningar till en mängd olika språk, bland annat polska, norska, danska, finska och ryska.

Språklösning

Tillsammans med Plannja har vi byggt upp en omfattande branschspecifik språkkompetens, och vi kan leverera tydliga texter med hög kvalitet.